Diensten

Fabricage

Degelijke kunststof potten en aanverwante producten.

Onze filosofie: een goed product spreekt voor zichzelf. Wij stoppen 45 jaar ervaring, kennis, kunde en passie in onze producten en staan voor 100% achter het eindresultaat. We hebben eigenlijk maar één doel: u als klant helpen om uw productieproces verder te optimaliseren met een prachtig product.

Levering

Eigen bezorging en verwerking van uw retouren

Wij leveren af fabriek, maar indien gewenst kunnen wij uw bestelling met ons eigen vervoer bij u bezorgen door heel Nederland. Natuurlijk verwerken en transporteren wij ook uw retouren. Doordat wij ons transport in eigen beheer hebben werkt onze levering snel, gemakkelijk en efficiënt, zowel voor u als voor ons.

Recycling

Complete recycling van alle materialen

Met trots hergebruiken wij grondstoffen. Dat is goed voor ons én voor de wereld om ons heen: we werken uitermate efficiënt. Uit gerecycled plastic maken we al sinds de jaren zeventig nieuwe kwaliteitsproducten. Het afval dat onze productie oplevert, gebruiken we aan de voorkant gewoon opnieuw. Dat geldt ook voor de door u gebruikte potten, trays, pallets, folies, karton en andere materialen. Vraag hiervoor naar onze voorwaarden.

Voor meer info: Recycling

Gereedschapmakerij

Non-stop continuïteit door eigen machinebeheer

We hebben het gehele productieproces in eigen beheer. We investeren gericht in onderhoud, revisie en innovatie van onze machines, matrijzen en productielijnen. We werken dus volledig onafhankelijk en kunnen snel schakelen bij eventuele storingen of problemen. Het resultaat: de productie is gegarandeerd en altijd van dezelfde hoge kwaliteit. Door onze goed uitgeruste gereedschapsmakerij zijn wij ook in staat om voor derden onderdelen te ontwikkelen, produceren of te reviseren.

Specials

Gekleurde en/of bedrukte potten

Om uw producten meer op te laten vallen kunnen we uw potten in een andere kleur maken en uw potten laten bedrukken. Hiervoor hebben wij partners die even snel kunnen schakelen als wij zelf. Zo kunnen wij dus specials met dezelfde snelheid leveren als onze normale producten.

Innovatie

Ontwikkeling van nieuwe producten en ideeën

Nieuwe ideeën van kunststof realiseren wij graag voor én met u zowel voor producten binnen als buiten de tuinbouw. Wij hebben alle kennis en techniek in huis om met een eerlijk advies samen tot een goed eindproduct te komen.